Bu Blogda Ara

22 Mayıs 2022 Pazar

Yazılarda Geçen Tuhaf İfadeler


Başlık, 2010'lu yıllarda Taner Bayraktar tarafından argo dublaj yapılan Küfürbaz Haydo (Yosemite Sam) serisindeki "dübür için dolma"dan çıktı. Basit bir aramada, "dübür içi burma" adında sakatat yemeği çıktı: https://forum.shiftdelete.net/konular/sakatat-yemeklerinin-sahi-olan-dubur-ici-burma-nasil-yapilir.652788/



Bir başka arama sonucunda ise bir lobi çıktı ki alışılmışın dışında. Kuruluşu ve faal olduğu yıl muhtemelen 2015 civarı. Fikir üreticisi kim bilmiyoruz. İşte o lobi.

Kapak fotoğrafı olarak Mount Rushmore'daki Amerika başkanları heykellerinden esinlenerek bunu yapmışlar. Görsel orijinal mi montaj mı, montaj ise kim yapmış, bunlar hakkında bir netliğe ulaşamadık.


Profil fotoğrafındaki ifade ise:
Dübür Lobisi: "Dübür kalbin aynasıdır"


Gökhan UÇAR'ın Google Blogspot "cache" belleğinde kalmış, orijinali bulunamayan Hindistan seyahati sırasında yazdığı düşünülen, bir ifadesi:
"... taharetlenirken dübür nahiyesine tazyikli su değmeden huzura eremeyen Türk insanları ..."


Mesut UYAR'ın Arap - İsrail Savaşları ile ilgili yaptığı bir paylaşıma, Doğan GÜNDOĞDU adlı kullanıcının verdiği yanıt.


"Savaş süreleri logaritmik azalış sergiliyor, 100 yıl savaşları, 30 yıl savaşlarından 6 gün savaşlarına burdan da büyük olasılık 3 saat savaşları ve erken boşalma süresine doğru gidecek"
Kaynak: https://twitter.com/dgundogdu/status/1533483317533855744


Wolfgang “Wokra” adlı Google yerel rehber, Avusturya'da bulunan "Fucking" kasabasının tabelasının değiştirilirken fotoğrafını çekmiş. Yeni tabelada "Fugging" yazıyor.


Kaynak: https://goo.gl/maps/WFKbQUSRpDXjobMRA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder